Torsdag

I dag är det torsdag. Veckorna bara flyger fram! I går var jag och Lisa o Sanna till Byske på öppna förskolan. De hade en liten sångstund där med en kvinna som spelade gitarr och sjöng barnsånger. Alla småttingar verkade gilla sången väldigt mycket. Sedan lyxade jag och Jossan med att käka på Bianco. En suuuupergod kebabsandwish, mmmmm!
Efter middagen åkte hela familjen på rönn-letar äventyr. På vägen dit såg vi en älg just brevid vägen, och när vi plockat klart plantorna, såg vi tre älgar till bara några hundra meter bort. rena rama djurparken!

Efter min morgonpromenad, planterade jag klart alla plantor vi hämtat. Det kommer att bli kanon om plantorna tar sig. Jag är jättenöjd. Tänkte även köra gräsklipparen idag, därav Lisas hörselkåpor, men jag fick "soppatorsk" efter typ 30 sekunder. Men söt blev hon i dom rosa Peltorkåporn!
Mitt på dagen kom Jossan och hälsade på. Är så avis på henne, för Hannes (som är 3 veckor yngre än Lisa) bara sover och är allmänt nöjd. Det kan man väl inte direkt säga om Lisa alla gånger........ :-)
Emma och Jossan spelade lite kula, men jag tror att den äldre behöver öva lite mer, men vi kom överense om att det nog var gräsmattans fel. ;-)
Sanna hade mor- och far- föräldra dag på dagis idag, så farmor hälsade på henne. Sedan kom farmor hit och hade med sig potatis, "halvtjockkaka" från bagarstugan och lite tunnbröd. Supergott! Tack Karin!

Nu i afton har Mattias gjort ett fint jobb med hus-skrapningen så nu är det klart för målning! Hoppas vädret tillåter i morgon, så ska vi börja måla ribb. Kanske sedan i helgen att vi börjar måla fasaden.



spelar kula

Kommentarer
Postat av: jos

Nu har jag äntligen hittat hit! Det ska bli kul att få läsa om er. Nu ska jag till Kusmark och hjälpa till inför kvällens festligheter. Det verkar inte bättre än att Hannes ska sova hos sin farmor inatt. Han fixar det säkert galant, men jag då?

2009-05-16 @ 09:36:55
URL: http://josseibyske.blogg.se/
Postat av: jos

Jag får ta och köpa mig lite kulor och öva här hemma. Så kanske jag kan spela av Emma alla hennes kulor =) Vi ses imorron. Det ska bli trevligt och gott!

2009-05-19 @ 17:34:57
URL: http://josseibyske.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0