Lördag

Sitter framför kaminen och myser framför en brasa. Har frusit halva dagen, man hann bli van att det nästan var sommar förra veckan och nu är det kallt igen.Brrrrr!
Har varit på "öppet hus" fast "öppen ladugård" vore nog en riktigare benämning. Hasse och Jon har haft visning av sin nya fina ladugård idag. Byaföreningen sålde hamburgare och fika, så då hade man lunchen kirrad ;-)
När vi var inne och kollade på kossorna, var det en av ungdjuren som började suga på Lisas fot :-) Dom vill ju slicka och slemma på allt! Och vilka enorma tungor dom har. Det är helt fantastiskt!
När vi kom hem gjorde Matte klart mitt trädgårdsland, så nu är det bara att plantera! Lite tidigt kanske, men morötter och sallad kanske kommer ned i jorden nästa helg om vädret tillåter.
Tjejerna har hjälpts åt att göra hemmagjord pizza till middag, de var kanonduktiga och den blev jättegod.Vi jobbar på att samarbeta här hemma. Teamwork, ni vet.......dom har så mycket syskonkärlek över .....bråkar mest jämt, men det är nog bara naturligt tror jag. Nu sitter Emma och bygger lite lego, Sanna ser barnprogram och Lisa provar hoppgungan för första gången (och det verkar jättekul än så länge).

Emma sitter o bygger lego, ett fyrtorn.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0